Scottish Bible Society

MLA were asked to carry out some initial feasibility exercises to give the Scottish Bible Society greater direction in defining and developing a refined brief for what their workplace should look like and how it should operate. They wanted to create a rationalised and flexible open plan workspace alongside improved shared collaborative spaces for visitors and staff.

Our refurbishment provides a total of 37 workstations and, with the flexibility of integrated/wireless technology, the informal collaborative areas provide additional workspaces for staff or visitors across the floors.

The final space provides a comfortable, collaborative and colourful working environment that will ensure that Bible House remains the home of the Scottish Bible Society for years to come.

CLIENT:

SCOTTISH BIBLE SOCIETY

LOCATION:

HAMPTON TERRACE, EDINBURGH

SIZE:

5770 SQ FT

PHOTOGRPAHER:

DAVID CADZOW

Scroll to top