55 Douglas Street, Glasgow

55 Douglas Street (formerly known as Cerium House) is currently undergoing a Cat A refurbishment which includes the basement, reception and all floorplates.

The floorplates are being extended into an underused entrance courtyard, resulting in a net increase in area of around 1,000sqm.

This provides space for a new, double height reception space leading via secure access to refreshed lift lobbies.

The basement is being overhauled to provide new well-being facilities which will include cycle storage, shower & drying rooms with lockers and a fitness studio.

All common areas are being refitted, and new LED lighting and a VRV mechanical ventilation system provide benefits for both running costs, efficiency and employee comfort.

LOCATION:

DOUGLAS STREET, GLASGOW

CLIENT:

SIGNAL CAPITAL

SIZE:

85,000 sqft

Scroll to top